Selamat Datang Diucapkan Kepada Semua Pengunjung Blog Ini Segala Komen Dan Saranan Teman Teman Amat Seri Hargai

Hadiah Tahun 2010 Buat Seribahasa

Hadiah Tahun 2010


Bulan Disember 1999 mungkin bulan yang banyak sekali memberi masalah kepada Seri. Yang pertama, salah seorang teman Seri iaitu Bang Jagur blognya ngak bisa Seri aksess hingga sekarang. Selain sering mengalami terputus listrik, signal internet juga selalu bermasalah. Dan yang terakhir sekali memory komputer rusak dan ngak bisa blogging selama 3 hari. Sebagai seorang bloger bila menghadapi masalah seperti ini pastinya stress jadinya.


Tapi semua itu terubat bila munculnya Tahun Baru 2010. Dan ini adalah saat yang paling mengembirakan buat Seri kerana embah Goggle amat bermurah hati menghadiahkan PR 4 kepada blog Seri Bahasa yang telah berusia 6 bulan ini.




Dan yang lebih mengembirakan serta pembakar semangat ialah blog yang baru Seri bina dipertengahan bulan November 1999, iaitu BlogspotTemplateCollection juga di hadiahkan PR 3 oleh embah Goggle.

Kepada semua teman-teman Seri yang banyak memberi sokongan, komentar dan kepada semua visitor blog Seri Bahasa, Seri ucapkan jutaan terimakasih.


Award Akhir Tahun








Di terima pada hujung tahun dari Sdra. GoMaster. Award ini terlalu unik sesuai dengan namanya Award Akhir Tahun, maka awardnya juga banyak sekali. Sebenarnya award ini memang Seri ingin buat posting awal tahun semepena menyambut tahun baru 2010.

Kepada Sdra. GoMaster Seri ucapkan berbanyak terimakasih. Semoga tahun baru ini kita bisa memperolehi keazaman untuk terus maju di alam bloging ini.


Award Persahabatan Blogging



Award ini Seri terima dari Sdra. Heru bulan lalu, tapi kerana sering menghadapi masalah maka awal tahun ini baru bisa Seri buat postingnya. Kepada Sdra. Heru Seri mohon maaf diatas kelewatan ini dan juga terimakasih diatas awardnya.


Semoga tahun baru membawa banyak perubahan yang positif buat kita para bloger. Semoga jalinan silaturrahim sentiasa kekal dan terpelihara.

Selamat Menyambut Tahun Baru 2010

Yang pergi takkan kembali,
Ibarat kita dah sampai hayat;
Syukur dan puji kepada illahi,
Semoga tahun baru membawa hidayat.

Terima kasih seri ucapkan,
Pembaca setia yang selalu kesini;
Salah dan silap harap di maafkan,
Semoga ikatan silaturrahim diredai Illahi.

28 Pandangan:

NURA Januari 02, 2010  

salam sobat
wah banyak sekali hadiahnya SERI..
semoga makin sukses ya,,
selamat tahun baru dan semangat baru 2010.
acaranya apa di tahun baru SERI?

arieDRifke Januari 02, 2010  

salam seri..wah, hebatnye.. dapat pr4 g..
jeles nye...huhuhu

lingkungan kita Januari 02, 2010  

sukses ya sob....semoga makin mantap lagi di tahun ini

hockey Januari 02, 2010  

selamat ya.. luarbiasa SERI semoga di tahun 2010 lebi berjaya..

Celebrities Januari 02, 2010  

Selamat saudaraku, semoga di tahun 2010 ini lebih sukses lagi..

heru Januari 03, 2010  

selamat dan terima kasih telah mengambil awardnya, salam sukses selalu

Willyo Alsyah P. Isman Januari 03, 2010  

sebagai sahabat ..saya ikut bangga dan senang dengan prestasi blog sobat udah mendapatkan PR 4 dan 3... tetap semagnat

masterGOmaster Januari 03, 2010  

selamat tahun baru 2010 semoga ditahun baru ini kita semua mendapatkan kesuksesan, dan selamat pula buat awardnya terima kasih sudah di posting!!

kartu kredit Januari 03, 2010  

Selamat & sukses selalu..........tetap berkarya.

Hazwan Januari 03, 2010  

sy pkai thems wordpress....leh masuk ker kat themes blogspot

Blog Bisnisku Januari 03, 2010  

selamat sahabatku ....moga-moga ditaun baru ini makin berkibar yach

ireng_ajah Januari 03, 2010  

selamat atas kado tahun barunya.. semoga menambah semangat dalam ngeblog..

jhonson blog Januari 04, 2010  

wahhhh...selamat untuk seri...semoga bisa bertahan :)

pengumpulblog Januari 04, 2010  

salam sahabatku Seri...
Wah... hebat sekali Seri. Tambah lagi Google sudi memberi pr 4 kepada blog seri. CONGRATULATIONS!!!
Semoga tahun 2010 ini, Seri bertambah maju dalam dunia blogger. Semoga persahabatan kita semua di dalam dunia blogger akan terus terjalain walaupun tidak mengenali antara satu sama lain di dunia luar. Maju terus Seri...
HAPPY NEW YEAR 2010

al-basri Januari 04, 2010  

SELAMAT TAHUN BARU 2010 buat Seri,
semoga tahun 2010, bertambah sehat, santai dan sejahtera.
selamat atas anugerah award dan PR4. saya tertarik tengok cara awak posting 'award', pastinya saya akan 'mengklaim' cara ini. sebab lebih kemas dan menarik..

terima kasih Seri, kalau ke kuching hubungi saya. nanti belanja mee kolok...hehe

~*Bintang-Narondang*~ Januari 04, 2010  

Selamat yaa atas PRnya. Aku juga kebagian nih abis ganti url dapet PR 2, baru liat kemaren wkwkkwkw.

Ayohwang Januari 05, 2010  

Lame dok singgoh blog Seri. Guane lening, sihat ke...Selamat Tahun Baru.

intermezo Januari 06, 2010  

iya sepertinya Google lagi berbaik hati ya, mau di pakai buat apa nih PR sama alexa yang bagusnya... semakin semangat aja ya... thanks

suryadewa Januari 06, 2010  

sukses trus yah buat seri.. maaf saya post disini.. karena shoutmixnya tidak mau kelihatan.. koneksinya lemot

blog buat bloggers Januari 07, 2010  

Selamat sobat semoga makin sukses + semangat ngeblognya, hehe....

dogancengkir Januari 07, 2010  

wah jadi inigi seperti blog kamu kapan ya tercapai,,,

amelia Januari 07, 2010  

waahh keren neh dapet PR4 :D blogku sih untuk tahun ini masih jalan di tempat.. hohohoho.. yak ! Selamat yaaaa :) aku juga berjuang ah ^^

Business Directory Januari 08, 2010  

takniah, mbah google lagi jatoh cinte same seri .... he he

Hobby Exchange Januari 08, 2010  

wah selamat ya, tambah semangat dong, ok

halocoy Januari 08, 2010  

blog yang hebat kawan, sdh PR 4, awardnya banyak sekali ya. selamat kawan. sudilah kunjung blog saya yg masih baru. ok

faris vio Januari 17, 2010  

wahh hebat oee bisa pr 4.... terbalas sudah jerih payahnya... hehe

http://caktakim.info,  April 25, 2010  

kapan yah aku bisa dapet PR4

Teman Setia

This Blog Is Proudly Sponsored By SURF7 Template Modified By Seri Bahasa Proud To Be A Kinabatangan Blogger