Selamat Datang Diucapkan Kepada Semua Pengunjung Blog Ini Segala Komen Dan Saranan Teman Teman Amat Seri Hargai

Beautiful Blogger Award And Tag

Beautiful Blogger Award



Setelah hampir 2 bulan blog Seri tak mendapat award, tiba-tiba pula semalam seorang teman, Aimless Ramblings telah memberikan award buat blog Seri. Tapi bukan saja award tapi berserta dengan tag sekali.

Apa yang menariknya ini adalah award sulung blog Seri Bahasa untuk tahun 2010. Kepada teman-teman yang bakal menerima award serta tag janganlah rasa khuatir sebab tagnya tak banyak lagi pun senang aje.


Nak tahu apa tagnya, sendiri baca buatlah apa yang patut.

01. Makanan - Seri suka makanan yang pedas, cokelat dan aiskrim.

02. Bahan Bacaan - Minat pada buku yang berunsur sejarah, akbar, kadang minat juga kat buku komik.

03. Rancangan TV - Gerak Khas, National Geographic, Drama Cina (ikut pilihan)

04. Keperibadian - Berterus terang itu lebih baik dari menyembunyikan sesuatu dari orang lain.

05. Hobi - Memancing adalah segala-galanya kerana itu hobi sejak kecil.

06. Dan yang terakhir ingin melawat seluruh Malaysia. Setakat ini baru 6 negeri, kalau umur panjang harap-harap tercapailah hajat.


Ini adalah senarai penerima Beautiful Blogger Award And Tag

01. http://farenova.blogspot.com/ - Farenova

02. http://norgadis.blogspot.com/ - Nor Gadis

03. http://misznierah.blogspot.com/ - My Emo-Emo World

04. http://akutetapdisini.blogspot.com/ - Insan Biasa

05. http://www.sweetaina.blogspot.com/ - Aina Chika


Dan yang terakhir syaratnya tak ada pengeras tapi buatlah posting, berikan kepada teman-teman yang dikenal, jangan lupa waktu buat posting sertakan link si pemberi award ini.

8 Pandangan:

al-basri Februari 25, 2010  

salam,
selamat dah selesai tugas ya, nampaknya kena Tag juga..hehe
semoga tercapai nak melawat ke seluruh Malaysia, saya juga belum tercapai hal ini. meskipun sudah biasa keluar negara...tidak adil kan..

salam hormat dan terima kasih Seri.

Norgadis Labuan Februari 27, 2010  

Salam, nak buat laporan ni, kerja dah selesai. Tag dah berjawab... akhir sekali, terima kasih untukmu Seri...

farenova Februari 27, 2010  

Thanks seri, saya dah buat posting blogger award.. thank u sooo much!

kusanag1 Mac 01, 2010  

waw waw mantap

NAJ HEBAT Mac 02, 2010  

naj nak award jgk!!!!!!!!!!!!

nowGoogle.com adalah Multiple Search Engine Popular Mac 02, 2010  

Hai seri, thanks dah comment di shoutbox aku yah, link seri ada di bawah kok (Best Friend), pasang link ku seperti ini yah ser :
nowGoogle.com adalah Multiple Search Engine Popular
thanks

Teman Setia

This Blog Is Proudly Sponsored By SURF7 Template Modified By Seri Bahasa Proud To Be A Kinabatangan Blogger