Selamat Datang Diucapkan Kepada Semua Pengunjung Blog Ini Segala Komen Dan Saranan Teman Teman Amat Seri Hargai

Anugerah Blog Mesra Mata 2010

Tak tahu apa seri nak tulis kat sini. Sejak 2-3 hari nie tenet asyik meragam aje. Dah la...bulan lalu seminggu, awal bulan nie pun seminggu juga jamm streamyx. Kali ini sempot kalahkan kura-kura pula. Kalau naik VIOS sambil makan kitkat kan enak hehehe..

Tapi tak apalah terubat juga sakit hati seri disebabkan streamyx tu. Check-check kat box shoutmix hari nie, tak sangka pula ada teman yang ingat kat seri bagi award. Tak sabar seri nak tengok award tu.

Inilah award tu, warnanya sebijik macam warna blog seri hijauuu...Tapi cukup menarik designnya. Kalau nak tahu siapa yang bagi kat seri klik kat tajuk award.



Anugerah Blog Mesra Mata 2010


Warna hijau warna alam,
Pengubat mata seri dipandang;
Seri persembahkan dengan salam,
Award molek lagi terbilang.


Sudah sampai waktunya nak bagi-bagi pula kat teman-teman, ini yang susah sikit sebab tak boleh ramai sangat cuma 5 orang.

Senarai Penerimanya Ialah:

01 - Heart’s Voice
02 - Hitam Putih Kehidupan
03 - MoneyOnline
04 - Renungan Sejenak
05 - Windi’s Diary

Ambil ya.. jangan tak ambil. Dan jangan lupa bagi kepada teman-teman yang lain pula.

13 Pandangan:

Norgadis Labuan April 17, 2010  

Tahniah dapat award baru, best pula tajuk award tu ya..."Anugerah Blog Mesra Mata 2010"

mimi April 17, 2010  

Tahniah dapat award tu..oh ya...nape innity pasang 1 jer...ner yg lain...1x jer dpt jentik selama nie...yg lain mimi jentik nuff..jgn la simpan innity tu...geng pun dh tak ramai skarang

Dauspozi April 17, 2010  

hehe, thanks coz puji design daus, ekeke... blog akak nampak mesra gak, pandai Sakura pilih erk...

mimi April 17, 2010  

~~~alamak alabapak..~~

Ape pun terima kasih seri..love you back in bw...
mimi sebenarnya dh dapat arie nie daus bagi gak tapi mimi kata nama mimi x de dlam snarai..ekekeke..
EM....thanks so much ..keep in touch..
smile kat nuff slalu..jgn pada buff selalu..
innity pun boleh..
~~HUGE MIMIBAIK~~

BRI Jakarta Veteran April 18, 2010  

Award yang indah ... seindah jalinan persahabatan !

windi April 18, 2010  

thank you2...teruja sangat dapat award dr empunya blog yang hebat ini..thanks2x..

Farah-Izzaty April 19, 2010  

waaa...!! seronoknya saya dpt award.. hehe.. trime kasih seri.. nanti saya cari lori ye.. hehe..

REMEDY April 19, 2010  

tahniah pada peneriama award tu ya...remedy pun teringin gak...tapi rasanya susah sikit...blog remedy cuma mesra alam jer...maklum semua tau remedy ni aktivis alam sekitar...tapi blog jer tak kaler ijau...yang ijau cuma remedy sendiri....

Nantikan contest di blog remedy

Hanna Pertiwi April 19, 2010  

selamat ya mbak atas award nya
Trimakasih banyak mbak atas awardnya udh dibagi ke saya, tetap semangat meski inetnya lambat.

Terus berkarya mbak seri yang hebat...

Stargone April 20, 2010  

tahnial la, memang mesra pun.. kaler hijau ni memang bagus untuk mata.. :D

citromduro April 20, 2010  

assalamualaikum
salam kenal dari pamekasan madura indonesia

nice blog and go green

Chaon Cornerz April 21, 2010  

same dengan konsep blog nie.. congrats~

tutorial blogging Mei 28, 2011  

blog saya kapan yah dapat award :(

Teman Setia

This Blog Is Proudly Sponsored By SURF7 Template Modified By Seri Bahasa Proud To Be A Kinabatangan Blogger