Selamat Datang Diucapkan Kepada Semua Pengunjung Blog Ini Segala Komen Dan Saranan Teman Teman Amat Seri Hargai

Gorgeous Blogger Award

Si Pinky nie Seri terima dari seorang sahabat kat Johor. Sepatutnya bulan lalu Seri buat posting, tapi kerana Seri memang dari dulu lagi cuma 4-5 kali posting sebulan jadi awal bulan Mei ini baru terlaksana. Lagipun bulan ini kurang artikel Seri, kira sebagai penyelamatlah nie.

Terimakasih Seri ucapkan kat member Seri tu. Jangan lupa lawat blog dia kenkawan, jentik aje kat title dibawah gambar award tu. Award ini kalau Seri tak silap dari tahun lalu lagi dah berlegar di alam maya. Tak sangka pula tahun ini baru dapat, sekali lagi terimakasih Seri ucapkan.


Seri ini dalam perantauan,
Mencari teman dimana saja;
Demi ikatan tali persahabatan,
Pemberianmu telah Seri terima.



Gorgeous Blogger Award



Nak bagi kat siapa award nie, mak oi... dua hari Seri fikir-fikir, last-last Seri ambil keputusan nak bagi kat mereka-mereka nie yang sering datang kat blog Seri tapi belum pernah Seri bagi award. Yang tak dapat jangan merajuk bulan depan ada spesial dari Seri untuk kawan-kawan semua.

Inilah senarainya, tak ramai pun cuma 6 orang aje. Jadi kepada yang terpilih nie sudilah kiranya menerima award dari Seri dan sebarkan kepada teman-teman yang lain.



01 - Budak Simpang 3
02 - Dj Lipsy
03 - Ellis Kacak
04 - Mashimaro
05 - Yasha Pinky
06 - Ziha’s World

9 Pandangan:

Fane Davis Mei 01, 2010  

yealah...nanti bagi kat saya juga satu ya??hehhehhe...follow you already...waiting for you to follow me back...

MR Bang Miji Mei 01, 2010  

gorgesnye ..heheh

informasi jambi Mei 01, 2010  

aukses terus untuk seri bahasa,,,,

ipin Mei 02, 2010  

blogger malaysia nih aktif juga yah komentar di beberapa blog sobat (indon)....
selamat yah atas anugerah awardnya
tetap semangat

Hanna Pertiwi Mei 03, 2010  

selamat atas awardnya mbak seri...
semangat terus ya mbak...

ziha Mei 03, 2010  

hehe~
tenkiu cik seri..
nanti kite paste kat blog yer..
:)

Warna Tulisan Mei 04, 2010  

selamat atas Awardnya, salam sukses

noor afzan Mei 04, 2010  

huhu..lenkali bagi saya lak ya seri..

Maria Camelya Oktober 05, 2010  

cane nk p award n??
hurmm da follow kamu, hope kamu leh follow sy gk :D

Teman Setia

This Blog Is Proudly Sponsored By SURF7 Template Modified By Seri Bahasa Proud To Be A Kinabatangan Blogger