Selamat Datang Diucapkan Kepada Semua Pengunjung Blog Ini Segala Komen Dan Saranan Teman Teman Amat Seri Hargai

Award Untuk Seri Bahasa

Selalu lewat membuat posting kalau pasal award, maaf kepada teman-teman yang telah sudi memberi award-award ini kepada Seri dan tak lupa pulak mengucapkan terima kasih.

Malam ini berserabut otak Seri, nak buat posting ini pun lambat, idea tiba-tiba lesap. Blogging nie kalau hari tak baik mood pun ikut, tapi biasalah semua bloger pasti akan mengalaminya, tak semestinya ceria selalu kan?

Ingat pula waktu mula-mula blogging dulu, tak pernah tersirat nak mengetahui apa itu PR atau Alexa Rank. Mendapat award pertama setelah sebulan mengabdikan diri di alam maya membuat hidung kembang, semangat untuk terus blogging juga meningkat. Nanti ada masa Seri akan kumpul semua koleksi award Seri dalam satu page, jadi kalau member-member nak tengok senang.

Sekali lagi kepada member-member yang telah memberi award ini Seri mohon maaf, terpaksa melanggar peraturan. Untuk posting kali ini Seri tak akan memberi award-award ini kepada member blogger yang lain. Tapi bulan depan Seri akan ganti dengan Supportive Blog Award khas untuk semua follower Seri.



Top Bloger Award

Seri terima dari seorang bloger asal dari Sabah. Nama dia tak berapa pasti cuma SumandakSuangPai itu saja yang Seri tahu. Hampir-hampir terlepas nak buat posting nasib pula singgah tadi, jadi Seri teringat yang dia pernah bagi award kat Seri bulan lalu.


Beautiful Blogger Award

Beautiful Blogger Award ini Seri terima dari 3 member, Fiz @ Mr. Beloved, KitchenOfWood Dan Encik Sparkle.



Creative Blogger Award

Macam tak kreatif aje blog Seri ini, kalau tengok kat blog member-member yang lain cemburu juga Seri. Dia orang boleh buat posting puluh-puluh sebulan, Seri nak capai 5 posting sebulan pun susah sangat. Kalau Seri boleh ikut cara mereka kan best pasti visitor ramai. Untuk Creative Blogger Award ini Seri nak ucapkan terimakasih kepada 3 blogger ini, EddyBoyz86, Encik Sparkle Dan YashaPinky.



Suffer8 Official Award

Ramai kata blog Seri best, senang mata memandang sebab hijau. Tak sangka pula sampai layak menerima Suffer8 Official Award. Anyway thanks to you all, without your constant patronage this blog is nothing. And for Mr. Sufferzine, my best regards and thanks for the cute award.



Kerbau Award

Ini pula kerbau dari mana sampai tersalah masuk kat blog Seri. Tapi tak apalah tengok badan sehat gemok pulak tu. Jadi cadang nak pelihara dulu tak nak jual, raya bukan lama lagi bolehlah ajak member-member makan rendang kerbau nanti. Kepada yang telah menghantar kerbau ni kat blog Seri, kalau tak silap Seri ini dia Nurul Atikah Dan YastroOnLine, salam manis buat teman berdua.

11 Pandangan:

BRI Jakarta Veteran Mei 10, 2010  

selamat ya Sahat atas Awardnya, semoga Awards ini semakin mempererat jalinan persahabatan diantara para bloggers. Salam

モddyß♥γz86® Mei 10, 2010  

jutaan TAHNIAH untuk seri sbb memperolehi AWARD CREATIVE BLOGGER yg berprestij ini~ tingkatkan lg prestasi dan mutu blog anda... keep it up~

yastro Mei 11, 2010  

Salam Seri...yup tul tu....bela bg besor lagi kerbau tu...hehehe

Hanna Pertiwi Mei 11, 2010  

kunjungan malam mbak..
wah hebat mbak dapat award lagi, semangat ya mbak..

al-basri Mei 12, 2010  

selamat buat Seri..meriah sekali awardnya.
tapi yang hebat, lembu tu...haha

semoga bertambah semangat dan sihat selalu

Mijie Mei 12, 2010  

waa banyak dapat award..tahniah2..tp ok jgk kan buat sekali gus cam nie...x ssh2 bt bnyk entry pasal award nie..hehe..:)

newbie Mei 13, 2010  

nice info,,, o iya mampir ke blog aku sob,, ditunggu lho link back anda.,. hehe.,. thnk b4

Encik Sparkle Mei 13, 2010  

Cik Seri kita dah boleh berbangga dengan blognya..
bertambah tambah award yang dia terima.. teruskan berblog..sama sama kita menyokong antara satu sama lain..Sekalung tahniah untuk anda sekali lagi..Sekian..

モddyß♥γz86® Mei 17, 2010  

jutaan TAHNIAH buat si SERIBAHASA sbb menerima ANUGERAH yg berprestij ini.... chewahhhh, tingkatkan lagi prestasi dan mutu blog anda ok!!! sememangnye anda mmg layak menerima AWARD CREATIVE AWARD ini~ keep it up ^^,

Belajar Ilmu Komputer Ogos 07, 2010  

thnks mas infonya..bermanfaat nich buat saya..sukses selalu yah mas.. blognya keren nich..kalau berkenan mau gx kita tukeran link?thnks di tunggu jawabannya di blogku..

tutorial blogging Mei 28, 2011  

selamat ya kawan awardnya, semoga semakin semangat saja.
oh iya kita belum bertukar link
boleh saya tukeran, biar makin dekat.
ini blog saya
http://blog.umy.ac.id/tutorialblogging
terima kasih

Teman Setia

This Blog Is Proudly Sponsored By SURF7 Template Modified By Seri Bahasa Proud To Be A Kinabatangan Blogger