Selamat Datang Diucapkan Kepada Semua Pengunjung Blog Ini Segala Komen Dan Saranan Teman Teman Amat Seri Hargai

Award Dari Sahabat

Tidak terfikir pula di akhir pekan ini harus menerima award. Sejak akhir-akhir ini Seri agak kekurangan artikel jadi ini bisa dikatakan sebagai penyelamat.

Kepada teman-teman yang sudi memberi award kepada Seri, terimakasih Seri ucapkan. Setiap pemberian adalah suatu penghargaan buat blog Seri Bahasa yang tak seberapa ini. Semoga ia dapat memberi motivasi buat Seri untuk terus berkarya di alam blogger ini.


Go Green Blogger


Sesuai dengan tajuknya Go Green Blogger, award ini menurut empunya seorang bloger dari Indonesia, Smile (Gwe-Echa) di khususkan untuk blog yang templatenya bertemakan warna hijau.

Salah satu penerima award ini ialah blog Seri Bahasa. Di kira bertuah kerana award ini jenis limited edition. Award ini tak dapat di bagi-bagi sebab setiap award telah tertulis nama blog yang menerima.


Creative Blogger Award


Ini adalah yang ketiga kali Seri menerima award yang sama. Kali ini Seri sertakan sekali pengertian/maksud atas award ini:

PENSIL YANG BESAR
Kesenian yang begitu peka terhadap blog anda dan mencerminkan sesuatu nilai penghasilan.

FILEM BERGERAK TANPA HENTI

Menunjukkan AWARD ini diforward kepada bloggist yang betul-betul layak menerima.

LOGO BULAT BERKELIP-KELIP
Jika diperhatikan betul-betul, ia adalah manusia yang berkepalakan monitor komputer. Ini membawa makna anda adalah seorang yang begitu bijak menguasai dunia alam maya ke globalisasi.

Award ini katanya harus di bagi-bagi kepada yang layak menerima. Setelah Seri fikir-fikir inilah dia senarai penerima, tak ramai pun cuma 5 orang saja.

01 - Diba Chan
02 - Gombak Mali
03 - Sheila Latif
04 - Suara Petualang
05 - Yua Zawa

13 Pandangan:

Warna Tulisan Jun 21, 2010  

selamat sahabatku atas Awardnya, semoga bertambah semangat dalam blogging dan sukses selalu. Salam

PRIE Jun 21, 2010  

wahhhhh banyak awardnya , semoga sukses selalu 'n keep write !!

etam grecek Jun 21, 2010  

slamat ya atas award yg tlah kau dapatkan...

mixedfresh Jun 21, 2010  

selamat atas award yang di dapat, semoga sukses selalu ya sobat

tehr Jun 21, 2010  

bagus juga geng2 green ni
ada award tersendiri

Hitam Putih Kehidupan Jun 21, 2010  

selamat atas award nya mbak..

albertus goentoer tjahjadi Jun 22, 2010  

award yang indah sobat... selamat ya...

Shiela Latif Jun 22, 2010  

tq seri....sis terima award nie dengan happynyer...sis dah buat tau...check it out!!! kehkeh

wadud@duad Jun 22, 2010  

pergh..
lawo award...
:D
best2..
congrate.. :)
salam kenal.. :)

komen wadud kat sini p

http://slumberblogger-freedownload.blogspot.com/2010/06/free-download-lagu-awie-wings-true.html

princeduyong Jun 23, 2010  

tahniah...tahniah

al-basri Jun 23, 2010  

salam,
memang kreatif award tu.
semoga bertambah semangat dan kreatif.

mimi Jun 23, 2010  

tuk mimi tak de ke...huhuhuhuhuhu

Teman Setia

This Blog Is Proudly Sponsored By SURF7 Template Modified By Seri Bahasa Proud To Be A Kinabatangan Blogger