Selamat Datang Diucapkan Kepada Semua Pengunjung Blog Ini Segala Komen Dan Saranan Teman Teman Amat Seri Hargai

Ada Juga Blogger Tak Beretika

Geram betul aku dua hari nie. Dahlah gigi aku sakit tak dapat online semalam, UV pun jatuh merundum sejak raya ni. Mungkin ramai masih lagi dalam suasana beraya. Tapi yang buat aku sakit hati betul, macam nak tukul je kepala dia orang ni.

Bila blogspot perkenalkan widget baru "Comments" Seri taklah endahkan sangat perkara tu. Tapi kelmarin Seri cuba-cuba buka apa pula keistimewaan widget ni sampai blogspot nak tambah.

Bila Seri buka yang pertama Seri nampak, sungguh menyakitkan hati betul kenapa tidak boleh dikatakan semua posting Seri sejak tahun lalu di spam oleh dua ekor beruk ni. Cuba teman fikir sendiri tak sakit hati kalau hampir 200 spam yang mereka buat dengan ayat yang sama, bulan serta tarikh pun sama.

Ini spam yang mereka buat, ada sesiapa yang kena macam kat blog Seri?

Chunxue
http://www.blogger.com/profile/05912069710488474814
04/09/2010

During the World War II, Art Deco jewellery was ugg sale a very popular style among women. The females started ugg boots wearing short dresses and cut their hair short. And uggs such boyish style was accessorized with Art Deco jewellery. They used cheap ugg boots long dangling earrings and necklaces, multiple bracelets and bold ugg boots uk rings.Art Deco jewellery has harshly geometric and symmetrical theme instead disocunt ugg boots of free flowing curves and naturalistic motifs. Art Deco Jewelry buy ugg boots today displays designs that consist of arcs, circles, rectangles, squares, and ugg outlet triangles. Bracelets, earrings, necklaces and rings are added with long ugg boots outlet lines and curves.One example of Art Deco jewelry is the Art Deco ring. Art Deco rings have ugg mall sophisticated sparkle and bold styles. These rings are not intended for a subtle look, they are meant to be noticed. Hence, these are perfect for people with bold styles.


Abercrombie
09/08/2010

The brand is named after the famous American tattoo artist Ed Hardy. He was Abercrombie Hats a very famous tattoo artist and has published many ed hardy Hats books on tattooing techniques. But the ed hardy Caps tattoo has become a trademark through the efforts of a company called Christian Audiger. This company has ed hardy Hats been very famous and very powerful in the garment sector. In his opinion, desirable to create a brand called Ed Hardy and use art as a major selling point for the brand. This company buy ed hardy has been a great success and Ed Hardy clothing is a clothingbrand most famous.


Nasib baik ada "Comments' widget tu tak susah-susah Seri nak buka posting Seri satu persatu nak hapus spam-spam tu. Guna comments widget tu pun hampir sejam baru selesai, cuba bayangkan kalau tiada comments widget. Sungguh menyusahkan betul mereka ni. Sanggup mereka buka semua posting Seri hanya nak buat spam, tak tahulah kenapa ada bloger macam ni.

Terimakasih kepada blogspot kerana menyediakan widget "Comments". Tanpa widget ini sudah tentu para bloger akan menghadapi masalah untuk membuang spam-spam yang ada di posting mereka samada yang baru atau yang lama.

Kepada dua orang bloger ni Seri nasihatkan jangan ulangi perbuatan yang tak beretika. Janganlah buat sesuatu yang kita sendiri tak suka orang lain buat terhadap kita.

6 Pandangan:

Nur Hayaty September 19, 2010  

atleast yang seri dapat ni,boleh faham gak yang mereka ulis,yaty kalo dapat,mesti tak fahm apa yang dia tulis..bg link ntah apa2...serius..mmg buat org bengang je,nasib baik yaty buat comment moderation,so boleh la delete terus....huhu selamat hari raya seri..=]

cikgu isza September 19, 2010  

macam2 orang ni.. saya ada juga tapi ringkas jer.. takda panjang berjela..

gnesop.com September 19, 2010  

mmg x suka kalau dorang buat SPAM..
menyusahkan bloggers nak delete.. kalau tak delete, menyakitkan mata plak..huhuhu

mesothelioma symptoms September 20, 2010  

Sabar - sabar Seri,,

Totonio_

tehr September 20, 2010  

orang gila ni ada bermacam jenis dan dalam bermacam tempat

...biskut raya ada lagi ke seri?

pengumpublog September 20, 2010  

sabar seri....terima kasih kerna berkongsi masalah yang berguna kepada kita semua. Sakit lagi ke gigi tu. Boleh saya cabut satu. Hehehee...

Teman Setia

This Blog Is Proudly Sponsored By SURF7 Template Modified By Seri Bahasa Proud To Be A Kinabatangan Blogger