Selamat Datang Diucapkan Kepada Semua Pengunjung Blog Ini Segala Komen Dan Saranan Teman Teman Amat Seri Hargai

Award Dari Tanah Seberang

Petualang Blogwalking Award


Award ini Seri terima dari teman lama Suara Petualang, teman seperjuangan dalam blogging tahun 2009. Diterima udah lama banget kalau nggak silap sekitar bulan Juli tahun ini. Maaf ya baru bisa posting kerana terlalu banyak menghadapi masalah dengan kompi Seri. Apa lagi baru sambung kuliah agak sibuk. Trims Mas atas awardnya. Oh..Ya nggak lupa Seri ucapkan Selamat Menyambut Hari Raya Aidil Fitri.


Blog Award 2010


Ini pula award dari bocah nakal, Si Ndolem di terima pada bulan Augustus. Sori ya sobat hanya bisa posting secara biasa. Aturan MLM Link ngak bisa Seri lanjutkan kerana memang Seri nggak pernah laksanakan sejak mula blogging lagi.

Sesuai dengan tajuknya, jadi kelanjutannya Seri bagi award ini kepada mereka yang masih baru demi semangat setiakawan serta inspirasi untuk terus berblog tanpa rasa jemu.

Kepada nama-nama yang tercatit sila di ambil awardnya sebagai tanda ikatan persahabatan dan mengeratkan silaturrahim sesama blogger.


01 - Ain Puteri http://ainputeri.blogspot.com/
02 - Norzie Hand Craft http://norziehandcraft.blogspot.com/
03 - Mazeck http://www.mazeck.blogspot.com/
04 - Laman Kaseh Iman http://lamankasehiman.blogspot.com/
05 - Ms Nury http://msnury.blogspot.com/



P/S: Kepada mereka yang telah menjadi follower Blog Seri Bahasa tapi Seri belum follow-back, Seri harap di beritahu akan Seri follow seberapa segera.

10 Pandangan:

ain September 03, 2010  

salam seri.terima kasih ye bagi award tu.teruja gak pertama kali dapat tp tak tau lagi cmna nak ambik ni he3..... .Semuga persahabatan kita akan terus kekal dan sekali lagi terima kasih atas tunjuk ajar seri selama ini.

Ms Nury September 03, 2010  

salam seri... terima kasih banyak ye... sekali dapat sampai dua... terima kasih & semoga persabatan kita di sini kekal :)

ummi iman September 04, 2010  

terima kasih seri..ummi datang amik nihh

gnesop.com September 04, 2010  

tahniah.. byk award dapat :)

aibaks September 04, 2010  

tahiah dari aibaks sbb seri dpt award lg.. aibaks ni tak dpt2 lagi.. haha..

sunglasses September 04, 2010  

tahniah buat seri semoga lebih banyak award diterima

mimi September 05, 2010  

tahniah atas award seri

hukhukhukhukhuk...tuk mimi tak de ke...hukhukhukhuk

ndolem September 05, 2010  

hu hu kok aku di bilang nakal :-p

Ma@Atun September 07, 2010  

Tq.. ma dah abik.. Moga ceria sll :)

Teman Setia

This Blog Is Proudly Sponsored By SURF7 Template Modified By Seri Bahasa Proud To Be A Kinabatangan Blogger