Selamat Datang Diucapkan Kepada Semua Pengunjung Blog Ini Segala Komen Dan Saranan Teman Teman Amat Seri Hargai

Kepada Mereka Yang Mengunakan Auto Blogwalking

Harap maklum kepada bloger yang mengunakan auto blogwalking. Mulai hari ini seri tidak akan membalas kunjungan anda. Seri dapat mengesan mereka-mereka sebab seri memasang C/Box dan Shoutmix.

Apa yang seri mahu ialah istilah menang-menang bukan kalah-menang. Seri harap teman-teman faham akan maksud perkataan tersebut.

Sebenarnya auto blogwalking ini ada kebaikkan dan ada keburukkannya. Itu pun terpulang dari penggunanya.

Jadi kepada mereka yang mengunakan auto blogwalking terlebih dulu seri mohon maaf. Apa yang seri lakukan ini demi kebaikkan kita dan khususnya semua bloger.

Seri sekarang sakit jadi seri tak dapat nak jelaskan lebih lanjut. Nanti kalau sudah sihat seri akan perjelaskan sepenuhnya.

28 Pandangan:

Omu Rice Oktober 21, 2010  

seri tau cmne...hebat la seri ni...omu xtau pun...tapi kan omu ikhlas cari kwn...cari mkn ke blog2 org....omu kagum ngan seri....

kakyon@kakrose Oktober 21, 2010  

mcmna nak tahu bloger yang guna auto blogwalking..

abgreds Oktober 21, 2010  

assalamualaikum seri..

sakit apa agaknya? harap sudah buat rawatan. rajin-rajin makan ubat. mudah-mudahan cepat sembuh..amin..

SyoknyaDownload Oktober 21, 2010  

Sopannya seri..hehe..saya dah ban ramai org auto blogwalking..dan sekarang tak lagi blogwalk..kerana malas nak melayan mereka.

tips..dekat shoutbox..suruh mereka taip perkataan/nombor dihadapan ayat contoh.

"A..Jalan-jalan blogwalking here"

sila taip A di awal ayat anda untuk buktikan anda manusia.bukan robot sengal blogwalk.


semoga seri cepat sembuh..

Kamsiah Oktober 22, 2010  

salam
sakit itu sebahagian dari ujianNYA...sabar dan makan ubat ya...tiada penyakit yg tiada ubatnya,melainkan mati..

Affan Ruslan Oktober 22, 2010  

Salam.
Owh terkejut seri tinggalkan komen di shoutbox cakap "kepada pengguna autoblogwalking". Ingatkan seri cakap saya guna autobw.
Rupanya ada entry. He he

IFA SMART Oktober 22, 2010  

semoga cepat sehat....

tehr Oktober 22, 2010  

sakit apa pula ni, seri
rajin2 makan ubat
ambil rehat

Jieda Oktober 22, 2010  

camner nak tau tu ye

Mardhiah Oktober 22, 2010  

jgn risau ye..mardhiah x pakai pon.. sbb memang suka berblogging..! hehehehe

Dayat Oktober 22, 2010  

Seri ubat jangan lupa makan tau.. nanti kalau dah sihat gtau la macam mana nak detedt orang yang guna software auto bw ni ye

Jiox Oktober 22, 2010  

salam sobat, saya baru tahu isitilah ini, terus bagaimana cara nak mengetahui, visitor dari auto apa tidak?
semoga lekas sihat, dan i 'm waiting for your information.. thanks

~~su manje~~~ Oktober 22, 2010  

salam seri su singgah....cam ner keadaan seri....?
em ttg auto bw tu cam ner su tak pandai la seri...

cikgu isza Oktober 22, 2010  

semoga cepat sembuh..

Cik Dya Oktober 22, 2010  

seri, camne nak tau ppl yang guna autoblogwalking?camne?camne?

Norgadis Labuan Oktober 22, 2010  

Salam,
Wah... Seri tau org yang auto blogwalking, hebat tu, saya ni tak taulah mana yg auto mana yang manual. Klu tau kan best...

Doa dan harapan agar Seri cepat sembuh.

~~zAnAfAhMi~~ Oktober 22, 2010  

Salam,
kali pertama komen blog seri, tak tau apakebenda autoblogwalking? ramai blogger singgah2 kt shout saya tp saya ni bukan pandai sgt walaupun dah lama berblog...

Ms Nury Oktober 22, 2010  

Nury setuju dengan seri dan faham apa yang seri maksudkan dengan kebaikan N keburukan... Biar win win...

Kalau seri tak keberatan boleh kongsi macam mana nak tau blogger yang autoblogwalking?...

Moga seri cepat sembuh N pulih... Amin...

Ms Nury Oktober 22, 2010  

Terlupa pulak... Kalau ada kesempatan nanti singgah blog Nury amek award yea...

Mohd Yusoff Oktober 23, 2010  

salam, seri sakit apa yer...

ain Oktober 24, 2010  

salam seri sakit apa.rajin2 makan ubat tau.Cik ain pun nk tau camna nak detect autoblogwalking tu
semuga cepat sembuh...

Izzuddin Fauzi Oktober 24, 2010  

Nak tau2.... Mcm ne auto blog walking tu... Puas cari sal tu... Pasal nk ulas pasal antiAutoblogg walikng atau Antioneway traffic...

Amri Rani Oktober 24, 2010  

salam...

smoga cepat sembuh dan dipelihara Allah...
psl auto BW tu, sy pon perasan...sy tngok counter flag tak ada mengira pelawat yg masuk...tp pd shoutmix berderet diaorg tnggal jejak, kdg 1 hari 4,5 kali...tp xnak tuduh sesiapa...buruk sangka xbaik, simpan dlm hati je..dan mark sapa yg BW auto tu...tp yg peliknya, sy dah "website lock" shoutmix tu...masih ada lg, canggih gak diaorg ni...hehe

Dark Half Oktober 25, 2010  

get well soon, seri
pasal autoblogwalking, mmg x fair tapi kalau blogwalking tools dari jiwakacau (blur), dia masih menggunakan teknik manual

Fuziani JSR Oktober 25, 2010  

Berblog ni biarlah ikhlas... umpama kita berkunjung ke rumah teman, bertanya khabar, bersalam-salaman dan sebagainya... kan lebih manis daripada setakat berpesan kepada kawan menyampaikan salam...

~ch@wi~ Disember 20, 2010  

xtau plak ade software cm ni...tp mcm x adil je..kan3??

Teman Setia

This Blog Is Proudly Sponsored By SURF7 Template Modified By Seri Bahasa Proud To Be A Kinabatangan Blogger