Selamat Datang Diucapkan Kepada Semua Pengunjung Blog Ini Segala Komen Dan Saranan Teman Teman Amat Seri Hargai

Award Dari Teman Seri Bahasa

Sudah menjadi kebiasaan akhir tahun selalunya adalah musim award. Nampaknya seri pun tak dapat lari dari terkena tempias.

Seri rasa inilah award-award yang terakhir seri terima sebelum bermulanya awal tahun baru.


Follower Award

Award ini seri terima dari Blogger Atika Aula. Best sebab tak ada tag atau soalan nak jawab. Senang kerja seri tinggal pasang gambar dan buat posting. Tapi minta maaf juga sebab lewat, memang seri sering kumpul 3-4 award baru buat posting sekali.

Award Pilihan Hati

Yang ini pula baru pagi tadi seri terima dari Blogger Pilihan Hati. Blog yang baru tapi follower dah mencecah lebih 600 orang. Jadi award ini untuk semua follower yang ada kat blog dia. Satu prestasi yang amat baik, semoga terus berkarya terus maju di dunia blogsophere.

Cool Blogger Award

Terimakasih seri ucapkan kepada Sdra. Mohd Ridzwan sebab sudi bagi award ini. Semoga ikatan silaturrahim di dunia blogosphere tetap terpelihara dengan baik. Semoga berjaya dalam mengharungi dunia yang serba moden dan mencabar ini.

Friendly Blog Award

Award ini sebenarnya mengandungi tag untuk seri jawab. Bab tag ini secara peribadi seri tak berapa pandai nak jawab. Kepada Sdri. Diyana seri nak minta maaf banyak-banyak sebab tak jawab tag tu.

5 Pandangan:

yastro Disember 16, 2010  

Tahniah seri,banyak tu award yg boleh dikoleksikan...

iena farina Disember 16, 2010  

Bagus lah tu seri..saya pun ada tag seri sila tgk yea :)

Saga Amelia Disember 16, 2010  

waah.. sudah banyak awardnya.. selamaat.. ;D

kakyon Disember 16, 2010  

tahniah seri..ramai yang bagi award tue..

ferry Disember 16, 2010  

tahniah seri..seri nak exchange link macam ne?

Teman Setia

This Blog Is Proudly Sponsored By SURF7 Template Modified By Seri Bahasa Proud To Be A Kinabatangan Blogger