Selamat Datang Diucapkan Kepada Semua Pengunjung Blog Ini Segala Komen Dan Saranan Teman Teman Amat Seri Hargai

Survey Oleh Blog Mahamahu

Entah kenapa hari ini tergerak pula Seri nak ikut survey yang dianjurkan oleh Blog Mahamahu. Selama Seri berblog tak pernah pun ikut mana-mana anjuran atau kontes yang melibatkan hadiah atau cenderamata.

Ini adalah percubaan Seri yang pertama dan Seri tak mengharapkan apa-apa cuma sekadar untuk meramaikan serta buat promosi kepada mana-mana blogger yang hendak menyertai survey ini.

Kepada sesiapa yang berminat untuk menyertai survey ini bolehlah klik link kat bawah gambar tu. Survey ini ada menyediakan 20 cenderamata kepada blogger yang berjaya.

Join Klik Sini


Dibawah adalah berapa soalan yang telah Seri beri jawapannya:

1) Apakah jenama telepon bimbit yang anda gunakan sekarang?

a) Nokia

2) Apakah jenama komputer riba yang anda gunakan sekarang?

a) Acer

3) Apakah jenama kamera digital yang anda gunakan sekarang?

b) Sony

4) Apakah saluran jalur lebar yang anda gunakan sekarang?

a) Streamyx

5) Apakah jenama pakaian yang anda selalu beli sekarang?

g) Levi's

6) Di manakah restoran/cafe yang selalu anda singgah untuk makan?

f) Chiken Rice Shop

7) Di manakah gedung membeli belah yang selalu anda kunjungi?

c) Giant

8) Apakah saluran radio tempatan yang selalu anda dengar?

j) KlasikNasionalFM

9) Apakah saluran TV tempatan yang selalu anda tonton?

c) TV3

10) Apakah jenama pewangi badan yang anda gunakan sekarang?

n) Giorgio Armani

11) Apakah jenis bahan bacaan yang anda selalu baca?

c) Mangga

Soalannya tak banyak, jawapan dah tersedia tinggal kita pilih. Jadi kepada mana-mana bloger yang nak join silakan. Survey ini akan berlangsung sehingga 31 Desember, 2010, masih ada 2 minggu lagi.

14 Pandangan:

ferry Disember 15, 2010  

wahh..nak masuk tapi nanti banyak ruang kosong pulak tertinggal..heheh

seri hari tu dah daftar kat wikiblog yg seri buat tu tapi takde nama pun tersenarai

chittysarah Disember 15, 2010  

waha~~
survey eh..
law de mase akan masuk..
lalalla~~

anisayu Disember 15, 2010  

KU mendukungmu saja , lo ikut takut ga bs jawab maklum masih baru hihihihi

ahsfantasy24 Disember 15, 2010  

owg suke jwapan..

-acer
-nokia
-sony

hehe kita serupa..

sibutiz Disember 15, 2010  

Goodluck ya kawan..
mohon dukungan,,
makasih.

iena farina Disember 15, 2010  

wah..seri masuk contest yea...god luck :)

alienelliz Disember 15, 2010  

kak, ell dari no 6-10..x ad..cm ne eak??ekeke

iena farina Disember 15, 2010  

seri sy tag seri

http://permataalza.blogspot.com/2010/12/tag-dr-mata-hati.html

Mah@mahu Disember 15, 2010  

Thanks sudi jawb servay ini.. Jng lupa dptkan keputusan servay setiap minggu in my blog ok..

tehr Disember 15, 2010  

celcom bband makin teruk ni
geram dah melimpah2 dah

kakyon Disember 15, 2010  

ada masa nak jugak join..

eszol Disember 15, 2010  

chiclen rice shop is a very shitty place

beeen there,worked there,very not hygienic

pls dun go there anymore

Ferdinaen writer Disember 15, 2010  

Wah, jawabannya keren semua seri. Hadiahnya apa ni seri?

eiela Disember 16, 2010  

mau join jugak nanti nih.

Latest Entri :
1) Asma Oh Asma
2) Pertandingan Pantun Paling Menarik

Teman Setia

This Blog Is Proudly Sponsored By SURF7 Template Modified By Seri Bahasa Proud To Be A Kinabatangan Blogger