Selamat Datang Diucapkan Kepada Semua Pengunjung Blog Ini Segala Komen Dan Saranan Teman Teman Amat Seri Hargai

Lagak Si Comel Makan Jagung

Tak tahu apa posting nak buat bulan ini. Tension betul dek gara-gara perhidmatan internet yang tak memuaskan oleh pihak Telekom. Apa taknya 2 bulan turut-turut kabel bawah tanah putus.

Nak perbaiki pon ambil masa sampai seminggu dua. Kalau bil boleh kurang tak apa, ini datang pun nak bayar penuh. Ishhh...kalaulah ada yang lain macam nak buang laut jer...pehidmatan yang satu ni...

Boring-boring gambar si comel ni saja yang dapat seri upload untuk tatapan para pengunjung. Harap semua enjoy dengan gelagat si comel ini.










Takde jagung, jagung ayam pon jadilah...Asal tak kempunan nanti he...he...

12 Pandangan:

Bangjal Dua Tiga Oktober 02, 2011  

emang bener comel tu a kecil..hehe

menurut ane gan

anak kecil penambah semangat kerja

Yastro Oktober 02, 2011  

Lapar sangat tu seri sampai plastik pun digigitnya...hehehe

caliph shuriken Oktober 02, 2011  

kiut jaa tgk dia gigit plastik cmtu, hikk...

Wan85 Oktober 02, 2011  

http://wanwidget.com
berusaha bersungguh sungguh, hehe

tehr Oktober 02, 2011  

lain kali kena selalu beli pop-corn tu, seri
hehe

Khairil Oktober 05, 2011  

alah kesiannya..dia ingat yang tu popcorn kut?...hehe

Cahaya Oktober 05, 2011  

Hey comel, bagi jagungnya la. :D

alongxp Oktober 09, 2011  

jagung ke popcorn tu?

Amir Baker Oktober 09, 2011  

Cute-miut la budak kecik tu. Meh cini aku bukakan PopCorn tu. hehe

FecBook Oktober 10, 2011  

wah.. lucunya ya, lagi makan apa tuh?

sekalian tukar link ya sob, linknya sudah saya pasang, silakan di cek, ditunggu link back ...thanks

abad Oktober 10, 2011  

sian nya...ank siapa tu na????

Teman Setia

This Blog Is Proudly Sponsored By SURF7 Template Modified By Seri Bahasa Proud To Be A Kinabatangan Blogger