Selamat Datang Diucapkan Kepada Semua Pengunjung Blog Ini Segala Komen Dan Saranan Teman Teman Amat Seri Hargai

Malwarebytes Anti-Malware v1.46

Sebelum ini seri tidak kenal pun dengan anti-malware ini. Bila komputer seri kena jangkitan virus, Blogger Zuar yang bagitau.


Memang seri tidak jangkakan anti-malware ini mempunyai keupayaan membuang serta menangkis serangan virus dari terus berlaku. Dengan ukuran file yang kecil, selain mempunyai paparan yang simple, ia serasi dengan WindowsXp SP2 32bit.

Malwarebytes Anti-Malware v1.46 boleh didownload melalui internet. Selepas selesai menginstal langsung update. Nanti software ini secara automatik akan berubah ke versi 1.51.2.1300.

Kalau serial kode tak disertakan selepas unrar boleh gunakan serial yang seri sertakan dibawah sewaktu menginstall nanti. Kalau ada keygen atau patch di rar tersebut sila delete:

Kode ID: 9PV83
Serial: XG69-B7UF-6TW6-HGVF

Kode ID: 6JG32
Serial: WF4R-MB6T-M048-23BJ

Kode ID: 2CG21
Serial: YXDH-WQWA-ML48-R80J

Kode ID: 2XH48
Serial: TAH9-DM88-L8E7-A8GQ

Kode ID: 9TL17
Serial: ELMH-61KD-U957-WER0

Kode ID: 4ND41
Serial: GQPK-7P2X-MAUT-7M54

Malwarebytes Anti-Malware v1.46 download SINI.

12 Pandangan:

gnesop November 30, 2011  

Tjx kerana berkongsi seri

Deganshah Putra November 30, 2011  

thnx dah berbagi serialnya :D by the way kopi masih ada ga?? hehe

EmpayarUtama Disember 01, 2011  

Ada kesan sampingan tak, macam pening-pening lalat ke; muntah-muntah?

tehr Disember 01, 2011  

boleh la kita pakat2 muat turun nanti
thanks, seri

Seri Bahasa Disember 02, 2011  

EmpayarUtama@ lulus ujian, best untuk XPSP2.

SeseDaP RaSa Disember 02, 2011  

tima kasih seri.. :-) nak dowload jap..hehehe

caliph shuriken Disember 03, 2011  

oic, serasi utk SP2 jaa ^^

Polskahackrew Disember 03, 2011  

dulu ms mula2 ada lapy segala software antimalware & spyware sy pasang..antivirus pulak sy install 2..huhu..mana nak tau masa tu..tp skrg x ada antivirus..lapy jadi sarang virus..kumpul virus untuk dikaji...mana tau suatu masa nnti blh buat virus yang super duper..hehehe

zaly Disember 03, 2011  

Thanks Seri....dah download dh....scan... punya lah byk alien dok skodeng lappy saya.... siap buat tapak rumah lagi... he he

Satriyo Disember 04, 2011  

biasane seri kan sofware bajakan..kedetecnya virus kabeh...wkakakakak

tissot gold Mac 03, 2012  

Wie das Gef├╝hl, wie wir durch die H?hen und Tiefen sind es nicht. Ein einfaches Ziel, k?nnen die Fans auch Angst, wie flach fan
rolex daytona
cheap tissot
tissot tradition
tissot cera

Teman Setia

This Blog Is Proudly Sponsored By SURF7 Template Modified By Seri Bahasa Proud To Be A Kinabatangan Blogger