Selamat Datang Diucapkan Kepada Semua Pengunjung Blog Ini Segala Komen Dan Saranan Teman Teman Amat Seri Hargai

Jangan Dikenang, Jangan Dirindu

Lagi 3 hari akan berakhir tahun 2011. Tak banyak yang berubah selama setahun ini untuk blog Seri Bahasa. Untuk tahun yang akan datang pun belum ada strategi yang terbaik. Yang penting Seri Bahasa akan tetap mengekalkan prestasi yang ada untuk terus wujud di alam maya ini.
Selamat Menyambut Tahun Baru 2012

Yang amat sedih ramai teman-teman seangkatan tahun 2009 sudah tidak aktif terutama mereka-mereka bloger dari negara jiran. Bukannya apa, mereka-mereka inilah yang menjadi teman seri selama setahun. Keseronokan di tahun 2010 dan 2011 tak sama seperti di tahun 2009.

Tapi inilah hakikat yang harus kita tempuhi sebagai seorang bloger. Tidak semua yang indah itu akan berkekalan, walau nostalgia lalu sukar dilupakan. Hanya award-award dari mereka sebagai pendamping, menyelusuri jalan-jalan gelap menjejaki mereka walau tahu...mereka entah di mana...

Akhirnya, folower Seri Bahasa melebihi angka 2000, terimakasih seri ucapkan kepada mereka semua. Yang seri kesalkan ada yang tidak dapat seri balas sebab berapa masalah terutama sekali tiada URL untuk seri jejaki.

Untuk para pengunjung yang setia menemani seri sepanjang tahun ini, ribuan terimakasih. Tanpa kehadiran teman-teman Seri Bahasa tidak mungkin boleh bertahan hingga kehari ini.

Tidak lupa kepada semua mereka yang telah sudi memberi komen-komen yang membina setiap kali seri membuat posting. Sebagai tanda penghargaan, kepada yang memberi komen terbanyak, insya'allah akan ada kejutan dari seri.


Langkah sudah di akhir noktah,
Yang lalu menjadi nostalgia;
Lebaran baru bermula sudah,
Maju ke hadapan semoga berjaya.


"SELAMAT MENYAMBUT TAHUN BARU 2012"

21 Pandangan:

xDer Disember 29, 2011  

barang yang lepas jangan dikenang hehe happy new year in adgedebans untuk seri :)

Yastro Disember 29, 2011  

Hmmm...mmg betul tu seri...kwn2 yas juga masa taun 2010 dulu ramai yg dh nyepi...ibarat air bah..habis musim terus berubah...hahaha cam x kene je ayat tu. Apepun seri antara geng2 terawal yg yas kenal dan maintain smpai skg...

iman@sampeweweh Disember 29, 2011  

Selamat tahun baru juga :D

blog-tips-kurus Disember 29, 2011  

kita saling menyokong! :-)

♥AienNajwa♥ Disember 29, 2011  

ape yang penting..bende yang baik, kiter kene simpan dalam hati..bende yang mendatangkan sakit dalam hati, segera dibuang..welcome 2012 ! ~ =)

Muhammad Naqib Disember 29, 2011  

SELAMAT TAHUN BARU..,

RedVixen Disember 29, 2011  

selamat tahun baru... keep up lagi tahun depan :)

Alprablog™ Disember 29, 2011  

Happy new year

mantep banget, blognya jadi seperti hidup.. keren :D

tehr Disember 29, 2011  

banyak sahabat yang berpindah
banyak pula yang sudah berubah
tetapi hati kita masih megah
kerana blogging sungguh indah

selamat menyambut tahun baru

titan Disember 29, 2011  

tak apa. Yang lama jangan dilupa, yang baru..terima seadanya. :)

lazaac Disember 29, 2011  

bestkan ramai follower akak.. :)

thomas Disember 29, 2011  

Selamat Maju Jaya!

Deganshah Putra Disember 29, 2011  

same same lah seri :), semoga ditahun 2012 keakraban terjalin selalu. heppi new year :D

djawa Disember 31, 2011  

kata2nya sangat menyentuh., aku terus berulang baca ini :D

Riefz Disember 31, 2011  

selamat tahun baru 2012 yaaa!!

EmpayarUtama Disember 31, 2011  

A'a yea setahun dah aku berblog macam-macam jugak yg aku belajar dlm dunia baru ni. Apa pun Selamat Tahun Baru 2012 :)

Yastro Januari 01, 2012  

Selamat Menyambut tahun baru 2012

MaYa MustWany Januari 01, 2012  

selamat tahun baru 2011 :)

bed cover katun jepang Januari 02, 2012  

thank Gan your blog articles and blogs are useful too

bed cover murah

Koding Januari 03, 2012  

Selamat Menyambut Tahun 2012 Masihi...

caliph shuriken Januari 08, 2012  

hepi new year seri ^^
*sori bz keje, jarang2 dpt bW, huh..

btul tu, ada jgak blogger2 yg rapat dulu dh x aktif skrg...

Teman Setia

This Blog Is Proudly Sponsored By SURF7 Template Modified By Seri Bahasa Proud To Be A Kinabatangan Blogger