Selamat Datang Diucapkan Kepada Semua Pengunjung Blog Ini Segala Komen Dan Saranan Teman Teman Amat Seri Hargai

Psycho v5 WB Jadi Pilihan Seri Bahasa

Bosan dengan karenah internet yang tak menentu sejak 5 hari yang lalu, seri mengambil peluang mencari tema untuk windows. Tertarik dengan grafik apatah lagi dengan warna yang menarik, seri mengambil keputusan untuk memasang tema Psycho v5 WindowBlinds.

Tengok gambar kat bawah, cantik kan. Jadi sesiapa yang berminat hendak pasang boleh download kat internet, free... lagi pun tema ini jenis suite SK Originals.

Psycho v5 SK Originals

Pengalaman pasang WindowBlinds memang seri tak ada. Dulu biasa dengan Winstep, lepas itu tema jenis XP Styles (msstyles) sebab senang pasang.

Hendak pasang tema WindowBlinds terpaksa install 7 software sokongan (WindowBlinds, ObjectDockPlus, CursorFX, Sysmetrix, Rainlendar, IconLover dan IconPackage Installer), itupun ambil masa sehari cari yang jenis cracked.

Yang buat lambat seri pasang sebab tak tahu cara hendak pasang tabdock dan zoomer serta cara hendak gunakan ObjectDockPlus. Tapi setelah 3 hari berusaha akhirnya berjaya juga.

Minat tak...Kalau hendak pasang atau buat koleksi,ini download linknya langsung dari SkinBase

21 Pandangan:

tehr Mac 16, 2012  

Tak suka pasang yang pelik2 ni bimbang komputer jadi slow
Tambah pulak dengan broadband yang dah sedia sangat slow

ICAH BANJARMASIN Mac 17, 2012  

Nice article,salam ukhuwah.

caliph shuriken Mac 17, 2012  

dulu minat laa install2 cmni, skrg guna standard jaa ^^

Coretan Pemula Mac 18, 2012  

Pernah pasang wblind tapi berat sob, maklum masih P4 he

Indra Mac 20, 2012  

nice pict.....

kursi lipat Mac 22, 2012  

Terimakasih tapi saya kurang begitu mengerti malum lah baru belajar

bibit pohon Mac 22, 2012  

softwarenya kompatible ga buat window 7??? thanks

badut Mac 22, 2012  

saya dah install tapi tidak bisa gimana y???

yastro Mac 22, 2012  

Yas langsung tak tahu tentang mende ni Seri...isk..isk..isk...lagi bertambah pening ader nanti...
Siapakah Lelaki Kacak 2012

Seri Bahasa Mac 23, 2012  

badut@ harus di pasang patcher xtheme dulu. cari aja di internet ini namanya...UniversalThemePatcher-86.exe untuk WinXP

thomas Mac 25, 2012  

helloooo!di mana kita ni?

Bayam Mac 27, 2012  

Selamat Pagi Happy Blogwalking Sob

Search ilmu Mac 27, 2012  

wah keren neh soft


ijin sedot

ya sobat

sekalian\

I will always support your blog,,, please support back,,,

download film Mac 28, 2012  

hallo sahabat selamat malam,saya mau tukeran link nih.link sobat sdah saya psang di beranda..minta link backnya ya,, PR saya 2

bursaobatherbal Mac 29, 2012  

wah mak cik hebat ...selain jago pantun...jago sofware juge...he..he..he

Koding April 01, 2012  

Benda2 canggih begini...
Aku memang tak berapa reti...

Harry April 03, 2012  

Hi, Nice post! Would you please consider adding a link to my website on your page. Please email me back.

Thanks!

Harry
harry.roger10@gmail.com

anie April 26, 2012  

info menarik

shah April 26, 2012  

suka blog ni

EmpayarUtama Mei 08, 2012  

Macam menarik tapi rumit nampaknya

Teman Setia

This Blog Is Proudly Sponsored By SURF7 Template Modified By Seri Bahasa Proud To Be A Kinabatangan Blogger